Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

25+ en zin in hockey?

46938364285 a73c42ee2f 4k

Trimhockey is een recreatief gemende dames- en herenploeg zonder weekendverplichtingen.

Trimhockey bestaat vooral uit spelers die op latere leeftijd voor het eerst hockey beginnen spelen, spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld en ouders die kinderen hebben die hockey spelen en zelf ook meer voeling met het spel willen krijgen.

Een goed moment om te starten met hockey is wanneer uw eigen kinderen zijn begonnen met hockey. Op deze manier kunt u zelf ervaring opdoen met het spel en de sport, de regels leren kennen en zelf deelnemen aan het verenigingsgebeuren. Voor velen die vroeger al hockey hebben gespeeld kan dit een nieuwe start betekenen.

Doorgaans zijn de spelers 30-plussers maar spelers variëren in leeftijd van 25 tot 50-plussers.

Onze trimmerploeg is op zoek naar extra spelers! Hockey kennis is niet vereist.

Wilt u graag eens een aantal proeftrainingen met ons mee volgen? Dat kan, neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan spreken wij samen een datum af waarop u een proeftraining kan komen volgen. U kan tot een maximum van 3 proeftrainingen volgen voor u moet beslissen of u zich officieel inschrijft voor de trimhockey. Meer informatie in verband met de inschrijvingen kan u vinden op de lidmaatschap pagina.

Tijdens uw proeftrainingen kan u een stick van de club lenen indien u er nog geen heeft. U zorgt zelf nog voor kunstgras- of sportschoenen en scheenbeschermers en een gebitsbeschermer.

De trimmers trainen op donderdagavond om 20u op Osbroek (zie HCPA Hockey Club Patria Aalst - Trainingen).

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.