Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Documenten

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement is opgesteld in overeenstemming met de volledige Raad van Bestuur van Hockey Club Patria Aalst VZW, tijdens de zitting van de Raad van Bestuur van 2 juni 2015. Het huishoudelijk reglement is herzien in overeenstemming met de volledige Raad van Bestuur, tijdens de zitting van 6 juni 2017.

Het huishoudelijk reglement is actueel en is verondersteld gekend en goedgekeurd te zijn door alle leden. 

Download het huishoudelijk reglement [PDF 160Kb].

Met jouw inschrijving bij de club ga je akkoord met onze disclaimer: je geeft hockeyclub HCPA toestemming om foto’s, video’s en/of berichtgeving, gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden of andere club-activiteiten, te mogen publiceren op de website, sociale media, etc. Wens je dit niet dan kan je dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Formulier aangifte lichamelijke ongevallen Belfius

In geval van ongeval dient u de secretaris per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op de hoogte te brengen en het aangifte formulier zo volledig mogelijk ingevuld binnen de 8 dagen overmaken aan de secretaris en de verzekeraar Belfius via volgend adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag telkens polisnummer vermelden 11.1531.397.
Let wel, enkel ingeschreven (en dus bij de KBHB geregistreerde) leden en ploegverantwoordelijken zijn verzekerd voor ongevallen.

Download het formulier Aangifte Burgelijke Aansprakelijkheid [PDF 157Kb].
Download het formulier Aangifte Lichamelijk Ongeval [PDF 171Kb].
Download het formulier Algemene voorwaarden Verenigingen en VZW's Cover [PDF 268Kb].
Download het formulier Polis [PDF 628Kb].


 

Medisch attest 

Het administratief reglement van de KBHB / VHL bepaalt dat leden die in een officiële 'Senioren'-competitie opgesteld worden, vóór 15 oktober van elk seizoen een attest op erewoord dienen af te leveren bij de secretaris van hun club. Daarin dient vermeld dat ze in de afgelopen zes maanden een medisch onderzoek hebben ondergaan dat hen geschikt verklaart voor de hockeysport. Het ontbreken van dergelijk attest heeft tot gevolg hebben dat u niet verzekerd bent en dat u dus niet kan meedoen aan wedstrijden en trainingen.

Download het medisch attest  [PDF 1,3Mb].


 

HCPA infoflyer

Op deze printvriendelijke enkelzijdige A4 infoflyer hebben wij alle basisinfo voor geïnteresseerden beknopt gebundeld om rustig na te lezen zonder scherm.

Download de HCPA infoflyer [70Kb].