axa small

alheembouw small

HCPA wedstrijdkledij

HCPA speelt in geblokte rood-witte wedstrijdkledij en gele kousen. Rood-wit-geel, de kleuren van de stad Aalst.

De wedstrijdkledij is verplicht tijdens deelname aan wedstrijden en bestaat uit het HCPA wedstrijdshirt, de witte HCPA-skirt (rok) of HCPA-short en de gele HCPA-kousen.

De HCPA wedstrijdkledij is voor alle leden betalend:

  • kousen (15,- euro)
  • skirt of short (25,- euro)
  • shirt (35,- euro)

en verkrijgbaar bij SportArena Aalst.

SportArena Aalst is exclusief en geheel verantwoordelijk voor de kwalitatieve levering van alle wedstrijdkledij, bedrukking, stockbeheer en alle communicatie daaromtrent.


Verschil tussen jeugd en volwassenenshirts!


Jeugdshirts, met hoofdsponsor Merit Capital, gelden voor spelers tot en met U16. Alle oudere ploegen dragen de shirts voor volwassenen met hoofsponsor AXA Glass. Zondermeer is het zo dat we alle ploegen boven U16 als volwassenenploegen beschouwen.


Namen en nummers op truitjes


Enerzijds wensen we als club zoveel mogelijk vrijheid te geven en vaardigen we geen strikt beleid uit. Anderzijds zijn er naar de oudere ploegen toe wel bepaalde regels van kracht.
Immers, hoe hoger je leeftijd en hoe hoger de divisie waarin je speelt, des te belangrijker worden de namen en nummers op je wedstrijdshirt. Let ook op voor de door-draagbaarheid van je shirt!
Bij ploegherschikkingen kunnen er per ronde of seizoen soms conflicten ontstaan. Elk seizoen kan de situatie anders zijn en de ene scheisdrechter is de andere niet ;-).
We rekenen in deze ook op het gezond verstand van elke speler. Bij de jongeren rekenen we ook op het toezicht door de ouders bij de keuzes die hun kinderen in deze maken.


De HCPA-stelregel:


Namen

  • tot U16: Voornaam
  • vanaf U16 en ouder: Familienaam. (Onderscheid tov. dubbels kan met Initiaal prefix worden opgelost)

Nummers

  • tot U16: Vrije keuze. Maar zijn idealiter per ploeg uniek. 
  • vanaf U16: in overleg per ploeg.

 

Afdrukken E-mail

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor