axa small

alheembouw small

Whistling WednesdaysOntdek je samen met je dochter of zoon het hockey en zet je je eerste stapjes op het veld als scheidsrechter of ben je een doorwinterde Club Umpire die normaal gezien wekelijks op het veld staat?


Met de Whistling Wednesdays biedt de Umpire Academy van de VHL opleidingen aan voor alle scheidsrechters, van alle niveaus.
Vanaf de eerste week na de paasvakantie wordt er elke woensdagavond om 20u een workshop georganiseerd.

Schrijf je dus zo snel mogelijk in op de workshops die jou interesseren: https://hockey.be/nl/opleidingen-vhl/umpire-academy/webinars-vhl-umpire-academy 

21 april : "Scheidsrechter op klein veld"
Voor de absolute starters op klein veld. Ben je een ouder die samen met zijn zoon of dochter hockey ontdekt, of ben je als jonge speler geïnteresseerd om je eerste stappen als scheidsrechter te zetten? In deze workshops leggen beknopt de regels op klein veld uit en geven de basisfilosofie voor het fluiten van deze wedstrijden mee.

28 april : "Spelregels : quizz en discussie"
Voor scheidsrechters die de regels goed kennen en die mee over de nuances van de regels willen nadenken. De interpretatie van de regels kan soms van kleine details afhangen. In deze workshops pakken we de meer uitdagende spelregels aan en lichten we de juiste interpretatie toe.

5 mei : "Signalisatie/Body Language & Fluitsignaal"
Voor Club Umpires en kandidaat Club Umpires. Signalisatie, body language en fluitsignaal zijn uitermate belangrijk om beslissingen goed te verkopen als scheidsrechter. Op basis van videobeelden gaan we dieper in op sterke body language en non-verbale communicatie.

12 mei : "Positionering"
Voor Club Umpires en kandidaat Club Umpires. Om de juiste beslissing te kunnen nemen, moet je als scheidsrechter ook op de juiste plaats kunnen staan. We analyseren videobeelden van positionering en bekijken zo hoe we onze positie kunnen verbeteren.

19 mei : "CUC workshop"
Voorbehouden voor Club Umpire Coaches. Specifieke workshop voor de Club Umpire Coaches van de clubs om hen te helpen de arbitrage binnen hun club naar het volgende niveau te tillen. Focus op goede debrief en analyse.

Inschrijven op meerdere workshops is mogelijk.


Niet twijfelen! :-)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Afdrukken E-mail

Paasvakantie

Tijdens de Paasvakantie zijn er geen reguliere trainingen.

Uiteraard wel voor diegene die zijn ingeschreven voor het  Tom Boon hockeykamp.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Afdrukken E-mail

Gefeliciteerd!

Felicitaties aan de kersverse aspirant-trainers en hun begeleiders!

Hierdoor heeft HCPA 8 nieuwe gediplomeerde trainers erbij.

collage1

collage2

Afdrukken E-mail

Vanaf deze week starten de trainingen opnieuw!

Gelieve de regels te respecteren zodat we het coronavirus buiten onze club kunnen houden!

Via deze link kunnen jullie het nieuwe trainingsschema vinden met ploegindeling, uurregeling en locatie. We hebben moeten schuiven met ploegen op basis van de groepen, beschikbare trainers en veldbezetting.

 

Afdrukken E-mail

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor