axa small

alheembouw small

Tom Boon hockey stages 2023


De data voor de Tom Boon hockey stages 2023 liggen vast.

Pasen: 10 - 14 april
Zomervakantie: 21 - 25 augustus

Van zodra de inschrijvingen geopend zijn brengen we jullie op de hoogte!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken E-mail

Steun HCPA!

MicrosoftTeams image sm

Na de succesvolle koffie en snoep verkoop van vorig jaar hebben we besloten om deze actie opnieuw aan te bieden.
 
Koop het ideale kerstgeschenk en steun onze club!

We werken opnieuw samen met de firma Maximiliaan Koffie uit Aalst (#kooplokaalst). Wie geen koffie lust, kan nog steeds voor een blik snoep kiezen. Daarnaast zijn er speciaal voor de "grote koffiedrinkers" ook combipakketten verkrijgbaar.

Tot slot, worden er met het oog op het eindejaar, eveneens unieke geschenkboxen aangeboden ism BOZJOP, de illustratie werd gecreëerd door de Aalsterse kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh (reportage VAN BOEIN TOT ZJAT).
De houdbaarheid van al dit lekkers is maar liefst 12 maanden.
Door te kiezen voor duurzame en herbruikbare blikken, dragen we ook ons steentje bij voor het milieu. De koffie is van uitstekende kwaliteit (100% arabica) en verkrijgbaar in 4 soorten (gemalen, bonen, pads mild of pads deca).

We doen een warme oproep om ons te steunen!
Dit kan via deze website: https://crowdselling.eu/hcpa/
 
We sluiten de verkoop af op 11 december. Vanaf 19 december verwachten we alles binnen te hebben en zullen jullie de bestellingen kunnen komen afhalen in het clubhuis. We laten het exacte afhaalmoment nog weten.
 
Deel dit bericht gerust met vrienden en familie. 
 
Voor meer info kan je ons steeds bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mail

Indoor training 2023


Dit jaar blijven we outdoor trainen tot en met vrijdag 2 december.
Vanaf 10 januari 2023 starten we met de indoor trainingen.
Na de krokusvakantie, week van 27 februari 2023, starten we opnieuw met de outdoor trainingen. De competitie zal (vermoedelijk) starten in het weekend van 4 maart.

Elke ploeg krijgt de kans om 6 x indoor te trainen! De perfecte manier om de winter te overbruggen. Bij indoor hockey draait het allemaal om snelheid en techniek en is het dé ideale technische training voor jonge hockeyers.

Deze indoor trainingen gaan door in de SportArena van DuParc (Erembodegemstraat 31/33, 9300 Aalst).

Opgelet! Voor de indoor trainingen vragen we een kleine bijdrage om de zaal en de trainers te betalen.

VOOR WIE? Al onze leden krijgen de mogelijkheid om deel te nemen. De starters zullen meetrainen met hun respectievelijke toekomstige ploeg.

TRAININGSCHEMA: zie website
Dit schema kan nog aangepast worden afhankelijk van het aantal inschrijvingen per ploeg.

KOST: 40 €

INSCHRIJVEN: inschrijven en direct betalen kan via deze link. Graag inschrijven voor 9 december aub.

WAT HEB JE NODIG:

- Bitje & scheenbeschermers.
- Sportschoenen met een lichte zool (zwarte zolen laten strepen achter).
- Indoorstick en indoor handschoen zijn aangeraden.

Wat is het verschil tussen een zaalhockeystick en een outdoor hockeystick? Tijdens het beoefenen van zaalhockey mag er niet geslagen worden met de stick. Enkel pushen en een korte flats zijn toegestaan. Omdat er niet mag worden geslagen, hoeft de stick ook niet zo dik en zwaar te zijn. Zaalhockeysticks zijn dus een stuk lichter dan veldhockeysticks.

Een hockeyhandschoen beschermt je hand tegen de hockeybal. Een handschoen is in de zaal aangeraden omdat hier laag wordt gespeeld waardoor de stick en de hand dichterbij de grond zitten.

Aarzel niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te contacteren indien je vragen zou hebben.
 

Afdrukken E-mail

Bestel je coole HCPA hoody!

website header banner white background

De supercoole HCPA hoody's zijn terug. Deze keer in maar liefst 6 verschillende kleuren!

Mix en match!
Stel je eigen unieke hoody samen door je kleur van hoody te combineren met één van de verschillende kleuren van bedrukking. Bovendien kan je voor een kleine meerprijs de hoody personaliseren met je naam op de rug!

Tip! Ben je manager of coach? Dan kan je deze laten bedrukken met MANAGER OF COACH.
 
In het clubhuis hangen momenteel 7 pasmodellen (5-6, 7-8, 9-11, 12-13 jaar + S, M & L). Twijfel je over de maat? Kom dan zeker eens passen!

De fluo hoody's (yellow, green, orange & pink) bevatten meer polyester waardoor deze meer waterafstotend zijn. Ideaal voor op training dus!

Ga naar één van deze sites om te bestellen:

Bestellen kan tot en met zondag 20 november.
Van zodra de hoody's geleverd zijn voorzien we een afhaalmoment. Volgens de leverancier moeten we rekenen op een maand voor de productie.

Aarzel niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te contacteren indien je vragen zou hebben.
 

Afdrukken E-mail

AanspreekPunt Integriteit (API)

AanspreekPunt Integriteit (API)

Hockey Club Patria Aalst zet zich volledig in voor het welzijn van haar clubleden, haar sporters en hun ouders, haar trainers, haar bestuurders en alle andere vrijwilligers, ongeacht hun geslacht, culturele achtergrond, geaardheid, herkomst, sociale status, een handicap, geloof of levensbeschouwing, politieke of syndicale overtuiging, taal of gezondheidstoestand. 

Sport wordt in onze club georganiseerd en beoefend op een manier waarbij de gezondheid van de sporter en het correct ethisch handelen gewaarborgd wordt, altijd en overal.

Het clubbestuur doet er alles aan om van onze club een plaats te maken waar je veilig kan sporten, waar je plezier kan maken en waar iedereen zich echt thuis kan voelen. 
We vinden het belangrijk dat iedereen graag naar onze club komt, en zich hier goed voelt.   
Pesterijen, doping, drugs, intimidatie, machtsmisbruik, corruptie, ongewenst (seksueel) gedrag, agressie en/of geweld worden niet getolereerd. 

Heb jij iets gezien of meegemaakt dat jou een vervelend gevoel gegeven geeft? 
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? 
Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?

Meld het ons!

Onze vertrouwenspersoon (API) staat voor jou klaar. Astrid De Vlam is het aanspreekpunt voor iedereen die vragen of klachten heeft in verband met ongepast en/of grensoverschrijdend (seksueel) gedrag. Astrid zal altijd naar je verhaal luisteren en zal samen met jou bespreken wat er kan of moet gebeuren.
Elke melding wordt met maximale discretie behandeld.

 
 
API HCPA
Contactgegevens:

Astrid De Vlam: je kan me een mailtje sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/sms’n/appen op 0498/907177 

Op dinsdag- en donderdagavond ben ik aanwezig op de club (Beukenhof) en kan je mij persoonlijk aanspreken.

Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.

 

Afdrukken E-mail

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor