Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Weir emmen a vandoeng!

Weir emmen

Elke club staat of valt met zijn vrijwilligers en ook wij kunnen telkens op hen beroep doen. Sommigen helpen op de voorgrond, andere zijn al jaren actief op de achtergrond…

Het is ook met fierheid dat we kunnen zeggen dat ons club gestaag blijft groeien! En deze groei zal alleen maar toenemen met ons allereigen hockey water veld.
Groei is mooi en fantastisch! Maar brengt ook extra taken en opvolging met zich mee…

We kijken naar JULLIE om mee de schouders onder onze club te zetten, om mee deel uit te maken van deze groei, om de club mee te heffen naar een nieuwe hoogte!

Heel specifiek zoeken we vrijwilligers voor volgende zaken:

  • Trainers met ervaring
  • Organisatie van interne hockeykampen: heb jij een idee om dit op een leuke dynamische manier aan te pakken?
  • Start2Hockey initiaties: heb jij misschien een idee hoe we onze initiaties nog kunnen verbeteren, kunnen opentrekken, meer mensen kunnen raken? 
  • Fotograaf: voor onze socials maar ook voor onze spelers zelf, is het zo leuk om toffe wedstrijdbeelden te kunnen tonen, een leuke profielfoto te hebben in de app. Wie voelt zich aangesproken?

Maar ook als je je ding niet vindt in dit lijstje en toch kriebelt het om ons te helpen, contacteer ons!! Er zijn massa’s leuke taken. Sommige eenmalig, sommige af en toe, andere intensiever, in functie van wat je aantrekt.

DON’T BE A STRANGER, geef Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een seintje of spreek iemand van Bestuur of Sportief aan voor meer info.

Het is SAMEN dat we van HCPA een thuis maken voor iedereen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.