Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Inschrijvingen HCPA eetfestijn zondag 19 maart

 MicrosoftTeams image 11

De inschrijvingen voor het 9e HCPA eetfestijn zijn afgesloten  => afgesloten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons als je nog wil komen 

Verzeker u snel van een plaats voor dit gerenomeerd event op zondag 19 maart en reserveer vandaag nog voor deelname 's middags of tijdens de avondshift. Kakelverse kip, gegrillde super-steak of een smakelijke vegetarische schotel à volonté!

Alle leden, niet-leden, alumni, familie, buren en vrienden welkom! Ook dè ideale gelegenheid om bijvoorbeeld eens met de ganse ploeg lekker samen te eten.

Allright, ik kom met mijn ganse familie en de helft van mij buren, wat nu?

Reservatie en betaling zijn verplicht vooraf. Dit kan makkelijk online via het reservatie-formulier. Reservatie staat open totdat beide shifts volzet zijn. Enne... vol is vol. Geen reden om langer te wachten dus, reserveer vandaag nog voor de shift van uw keuze!

RESERVEER NU => afgesloten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons als je nog wil komen

Het eetfestijn gaat door in het Sint Jozefscollege Pontstraat 7, Aalst!

Handje helpen?
Na zelf in aangename kring mijn schotel te hebben verorberd, steek ik graag een handje toe!
Geen probleem en heel graag zelfs. Via deze link kan je dit doorgeven.

Eetfestijn sponsoren?
Ik wil mijn logo zien terwijl ik mijn steak eet!
Ook dat is geen probleem. Sponsoring is mogelijk op de placemats (aka de onderleggers). Laat ons dit weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en graaf alvast een kwalitatief hoogstaande afbeelding van uw logo op. Sponsoring is mogelijk vanaf 55 €.

Verder zijn we ook steeds op zoek naar leuke cadeaus voor onze tombola! Geef gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we komen deze ophalen.

Tot zondag 19 maart.

Sportieve groeten,
 
HCPA
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.