axa small

alheembouw small

Steun HCP Aalst!

banner koffie
De voorbije periode was voor niemand gemakkelijk, ook niet voor ons als club. Vele vaste kosten liepen door en de inkomsten waren een pak minder dan de voorgaande jaren (het clubhuis een hele poos gesloten & geen eetfestijnen).
 
Daarom hebben we besloten om een online verkoop te organiseren.
Koop het ideale kerstgeschenk en steun onze club!

Hiervoor werken we samen met de firma Maximiliaan Koffie uit Aalst (#kooplokaalst). Wie geen koffie lust, kan nog steeds voor een blik snoep kiezen. Daarnaast zijn er speciaal voor de "grote koffiedrinkers" ook combipakketten verkrijgbaar.

Tot slot, worden er met het oog op het eindejaar, eveneens unieke geschenkboxen aangeboden ism BOZJOP, de illustratie werd gecreƫerd door de Aalsterse kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh (reportage VAN BOEIN TOT ZJAT).
De houdbaarheid van al dit lekkers is maar liefst 12 maanden.

Door te kiezen voor duurzame en herbruikbare blikken, dragen we ook ons steentje bij voor het milieu. De koffie is van uitstekende kwaliteit (100% arabica) en verkrijgbaar in 4 soorten (gemalen, bonen, pads mild of pads deca).

We doen een warme oproep om ons te steunen! Dit kan via deze website: https://crowdselling.eu/hcpa/
 
We sluiten de verkoop af op 5 december. Vanaf 19 december verwachten we alles binnen te hebben en zullen jullie de bestellingen kunnen komen afhalen in het clubhuis.
 
Deel dit bericht gerust met vrienden en familie. 
 
Voor meer info kan je ons steeds bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Afdrukken E-mail

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor