Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Levensloop 25 september

Op 25 september zal HCPA deelnemen aan Levensloop.

Wegens Corona zal dit echter een 'mini' versie zijn. Graag nodigen we iedereen van de club uit om deel te nemen in onze nieuwe wedstrijd outfit. Dit zal een mooi signaal van solidariteit zijn vanuit de club.

Deze editie zal vooral de bedoeling hebben om elkaar weer te zien en te tonen dat Levensloop Aalst er nog steeds is en dat we er volgend jaar 100% voor gaan.
Het is niet de bedoeling om fondsen te werven. Ik zou jullie willen vragen om zeker geen drank en eten te willen verkopen tijdens deze editie. We hebben dit beslist om de besprekingen met de veiligheidscel van Stad Aalst vlot te laten verlopen en logistiek gezien geen te zware COVID-19 maatregelen te moeten nemen. 
Kom met zoveel jullie maar willen op 25 september om te lopen en te wandelen. Organiseer zoveel mogelijk iets op voorhand, als jullie toch iets willen verkopen .
Onze enige wens is zoveel mogelijk mensen samen te brengen om te tonen dat we onze Vechters zeker niet vergeten zijn.
Willen jullie iets organiseren – stuur jullie voorstel naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zullen zeker nog een bijeenkomst organiseren eind augustus – begin september met alle teams.
In naam van het voltallig comité, hartelijk dat jullie erbij zullen zijn.
Stéphane Bossut
Voorzitter Levensloop Aalst"