Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Inschrijvingen seizoen 2021-2022

Seizoen 2020-2021 loopt stilaan op zijn einde, een seizoen dat we snel mogen vergeten. Afgelaste wedstrijden, corona trainingen, corona managers, bubbels maken, trainingen plannen en annuleren, vrieskou, wateroverlast, geen eetfestijn of gezellige momenten in ons clubhuis. Vanuit de club hebben we echter steeds geprobeerd om iedereen maximaal te laten trainen en we appreciëren enorm iedereen zijn dagdagelijkse inzet om dit mogelijk te maken.
Hopelijk kunnen we vanaf het volgende seizoen terug trainen en wedstrijden spelen zoals het was voor de corona periode. Wij hebben er alvast ontzettend veel zin in en zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
Op 29 maart hebben we een digitale infosessie georganiseerd voor de managers, coaches en trainers van de club waar we de planning voor het volgende seizoen uit de doeken gedaan hebben. Om alles in goede banen te leiden hebben we een planning uitgewerkt voor de komende weken.
 
Waarom deze planning naar inschrijving toe?
  • Eerst en vooral willen we de kosten onder controle houden. Het in- en uitschrijven bij de Hockey Bond vertegenwoordigt een kost, zowel voor een speler als voor een ploeg.
  • We willen sneller ploegen kunnen samenstellen en anticiperen op nieuwe inschrijvingen en eventuele uitschrijvingen. Op die manier kunnen we sneller een trainingsschema uitwerken.
  • Volgens de procedure van de Hockey Bond moeten we het aantal ploegen per leeftijdscategorie voor eind mei doorgeven.
  • En tenslotte kunnen we op deze manier het seizoen starten met voor iedereen een gratis wedstrijd outfit met onze nieuwe sponsors.
Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen open voor het nieuwe seizoen. We sluiten de inschrijvingen af  op vrijdag 30 april. Stel dit niet uit en schrijf je direct in. Zo ben je zeker van een plaats in een ploeg en van een GRATIS wedstrijd outfit (shirt, short & kousen).

Inschrijven en je maten doorgeven voor de outfit kan via deze link: www.twizzit.com/go/inschrijvingen2021-2022 

Het lidgeld dient betaald te worden VOOR 15 juni. Enkel indien het lidgeld tijdig betaald is heb je recht op een gratis wedstrijd outfit. Overzicht van de lidgelden kan je hier terugvinden: www.hcpa.be/lid-worden/hcpa-lidmaatschap.

Wil je niet meer langer lid blijven dan vragen we je om zich VOOR 30 april uit te schrijven via deze link: www.twizzit.com/go/uitschrijvingen2021-2022 

Vanaf 17 mei zullen de managers op de hoogte gebracht worden van eventuele wijzigingen aan hun ploeg en maken we de trainingsdata bekend.
Vanaf 20 mei tot 30 mei gaan de managers de rugnummers en namen verzamelen die op het wedstrijdshirt komen (we voorzien deze bedrukking gratis vanuit de club).
 
Eind juni versturen we de attesten voor het ziekenfonds.
 
En vanaf 15 augustus zorgen we voor de verdeling van de nieuwe wedstrijd outfit.
 
Dankzij deze planning zullen we een ongeziene vlotte start hebben van het nieuwe seizoen!

Aarzel niet om ons te contacteren mocht je meer info nodig hebben.

Tenslotte willen we nog meegeven dat vanaf volgende week de trainingen zullen herstarten Meer info volgt snel. Dit seizoen zullen we blijven trainen tot en met vrijdag 21 mei.