axa small

alheembouw small

Nieuwsbrief 29 januari 2021

Beste leden,

De Covid-19 periode was en is voor iedereen zowel sportief als extra- sportief een streep door onze rekening.

De sportieve cel deed en doet alles wat mogelijk is om de trainingen voor onderbouw (en sinds vandaag ook voor bovenbouw) in de mate van het mogelijke te organiseren. Dagelijks is de sportieve cel in contact met elkaar om de snel wijzigende omstandigheden steeds zo goed en adequaat mogelijk op te volgen en waar nodig alternatieven/oplossingen te zoeken.

De extra sportieve en financiële gevolgen lieten zich onmiddellijk voelen, de kantine is gesloten, er was geen eetfestijn, geen fin de saison, geen kick-off, … hierdoor zijn heel wat extra inkomsten uitgebleven. Het zijn net die inkomsten die ons als club extra zuurstof en mogelijkheden geven.

Daarom willen we jullie allemaal bedanken voor de solidariteit van de voorbije maanden.

Vele vaste kosten blijven immers gewoon doorlopen zoals de bondbijdrage, verzekeringen, pleinen, trainers, ...

Ook qua sponsoring zijn we een volledig jaar verloren. We vonden het als club niet gepast om aan onze sponsors de gebruikelijke steun te vragen zonder enige visibiliteit te kunnen garanderen!
We waren nochtans zo goed als klaar om dit tweede deel van het seizoen te kunnen starten in onze nieuwe uitrusting! We hebben nieuwe sponsor contracten vastgelegd en ook een contract afgesloten met een nieuwe kledingsponsor PATRICK.

Dit zijn onze nieuwe sponsors:

  • Tiptop Cleaning
  • Alheembouw
  • Axa-glass
  • Volvo
  • Patrick
  • Sprimoglass
  • SportArena
  • Aquarius

Als bestuur willen we die solidariteit, inzet en volharding van onze leden en sportieve cel extra in de verf zetten en jullie allemaal bedanken.

We hebben dan ook besloten om ALLE leden bij de start van volgend seizoen een volledig nieuwe wedstijdoutfit te schenken en stellen jullie hierbij ook graag in primeur al de nieuwe uitrusting voor.


NIEUW dit jaar is dat ook de keepers een speciale outfit zullen krijgen met een shirt in een leuke opvallende kleur.

De pasmomenten voor deze nieuwe outfit zullen we op een later tijdstip via de managers uitwerken zodat we klaar staan om volgend seizoen iedereen te zien schitteren in hun nieuwe outfit.

#StaySafe en hopelijk tot gauw!

HCP Aalst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

outfit

Afdrukken E-mail

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor