Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Zondag HCPA Season Kick-off > planning!

FB BANNER kickoff2017

Beste spelers, leden, zussen en broers, ouders, sponsors, grootouders, tantes, nonkels, buren, kleine huisdieren en aanverwanten... Jieppiejajeeeeij! Deze zondag, 20 graden + zon en 3 wolken, is er onze hoogplechtige seizoensopener.

Zoals in vorige berichten reeds gemeld doen we het nu wat korter maar minstens even krachtig. Gezellig kennismaking met nieuwe leden en samenzijn met drank en spijs op Beukenhof van 11u00 tot 14u00...

Onze spelers staan op de Season Kick-off centraal in de kijker! Graag allen aanwezig in compleet wedstrijdtenue met stick. Traidtioneel zijn er immers de individuele foto's en teamfoto's die dit jaar volgens een strak tijdschema genomen zullen worden. 

Planning:

  • Tussen 11u30 en 12u30: alle teams in volgorde vanaf U7 tot en met U10
  • Tussen 12u30 en 13u30: alle teams in volgorde vanaf U12 tot en met u16
  • Tussen 13u30 en 14u00: teams U19, Dames en Heren  

Voor wie nog geen wedstrijdtenue heeft, kan omwille van de foto's een truitje lenen van een speler van een ander team. Op de ploegfoto plaatsen zij zich dan op de 2e rij.

Let wel, enkel wedstrijdtenues met de juiste sponsors komen in aanmerking voor foto's.

Naast de ploegvoorstellingen, verder op de agenda: Toespraak van de voorzitter, Christophe Bossut. Verdeling van de HCPA TeamKits (beperkte oplage!). Eten en drank, muziek en hockey-ambiance!

We maken er een supergezellig sfeervol moment van, mis deze start niet...

Go HCPA !!!