Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Delhaize Hockeyweeks: steun onze club!

Vanaf 21 november tot 11 december zijn er naar jaarlijkse traditie de Delhaize hockeyweeks. Tijdens die periode is het zaak bij voorkeur uw inkopen in een grote Delhaize te doen en zo onze club te steunen.

Wat houdt het in? In die periode, op vertoon van de Delhaize-hockeycard bij de kassa, stort Delhaize maar liefst 5% van het totale aankoopbedrag aan onze club in de vorm van aankoopbonnen.
Dit, door aan een bemande kassa (geen selfscan!) de kaart aan te bieden aan de bediende na het scannen van het 1e product. Binnen die periode kan u dit meermaals doen, hoe meer hoe liever natuurlijk.

De Delhaize hockeycards zullen worden verdeeld tijdens het eetfestijn en andere gelegenheden kort daaropvolgend. De Delhaize hockeykaarten mogen gerust verdeeld worden onder kennissen, vrienden en familie. Dus als u notoire Delhaize-shoppers kent, vraag gerust meerdere kaarten en verdeel ze asap. 

Laat de Colruyt, Carrefour, Lidl, Aldi,... even voor wat ze zijn en steun onze club door uw inkopen bij Delhaize te doen met de hockeycard! Dank.