Verslag Season Kick-Off 2016

De vroege vogels van BUTIK waren reeds vanaf 8u druk in de weer om podium, tafels, ligzetels en grasmatten te installeren. De ochtend begon dus vroeg en met bakken regen.

Tot pakweg 10u30 was het op en rond de cafetaria Beukenhof een druk komen en gaan van standhouders, vrijwiliigers en bestuursleden. Bij deze dan ook dank aan Buysse Mobiele Snacks, Cockney's en Go Sport.

Opvallend waren ook beide Volvo's uit het topsegment die jeugdsponsor Volvo D'hondt had voorzien. De banners van hoofdsponsors Merit Capital, AXA Glass en Alheembouw maakten de aankleding compleet.

Om 11u30 opende Ludovic Creemers de Season Kick-Off en stelde hij onze nieuwe voorzitter, Christophe Bossut, voor. De ploegvoorstellingen, van jong naar ouder, werden gestart... met veel beats (dank u Jan!) en special 'adembenemende' effects (kuch). De fotografen van dienst, Ernst Rietzschel, Koenraad Van De Veere, Pieter Biesemans en onze jeugdsponsor JWD Pictures (Davy De Coninck) draaiden overuren.

De dag eindigde met een grote ploegfoto en het loslaten van de 270 ballonnen, symbool voor onze 270 leden. Na de grote en spectaculaire 'HCPA run-over' gingen de aanwezigen en vooral de jeugdleden voldaan huiswaarts.

Doorheen de ganse dag mochten we om en bij de 210 mensen verwelkomen op onze Kick-Off editie 2016. Dank aan alle aanwezigen, samen hebben we de dag gemaakt!

Save the date: Afspraak Season Kick-Off 2017 op de 1e zondag van september !! (Graag dan ook de volwassenen meer aanwezig, zodat onze jeugdspelers nog beter aangemoedigd kunnen worden!!)

Foto's op de HCPA Flickrpagina.