Indoor training 2023


Dit jaar blijven we outdoor trainen tot en met vrijdag 2 december.
Vanaf 10 januari 2023 starten we met de indoor trainingen.
Na de krokusvakantie, week van 27 februari 2023, starten we opnieuw met de outdoor trainingen. De competitie zal (vermoedelijk) starten in het weekend van 4 maart.

Elke ploeg krijgt de kans om 6 x indoor te trainen! De perfecte manier om de winter te overbruggen. Bij indoor hockey draait het allemaal om snelheid en techniek en is het dé ideale technische training voor jonge hockeyers.

Deze indoor trainingen gaan door in de SportArena van DuParc (Erembodegemstraat 31/33, 9300 Aalst).

Opgelet! Voor de indoor trainingen vragen we een kleine bijdrage om de zaal en de trainers te betalen.

VOOR WIE? Al onze leden krijgen de mogelijkheid om deel te nemen. De starters zullen meetrainen met hun respectievelijke toekomstige ploeg.

TRAININGSCHEMA: zie website
Dit schema kan nog aangepast worden afhankelijk van het aantal inschrijvingen per ploeg.

KOST: 40 €

INSCHRIJVEN: inschrijven en direct betalen kan via deze link. Graag inschrijven voor 9 december aub.

WAT HEB JE NODIG:

- Bitje & scheenbeschermers.
- Sportschoenen met een lichte zool (zwarte zolen laten strepen achter).
- Indoorstick en indoor handschoen zijn aangeraden.

Wat is het verschil tussen een zaalhockeystick en een outdoor hockeystick? Tijdens het beoefenen van zaalhockey mag er niet geslagen worden met de stick. Enkel pushen en een korte flats zijn toegestaan. Omdat er niet mag worden geslagen, hoeft de stick ook niet zo dik en zwaar te zijn. Zaalhockeysticks zijn dus een stuk lichter dan veldhockeysticks.

Een hockeyhandschoen beschermt je hand tegen de hockeybal. Een handschoen is in de zaal aangeraden omdat hier laag wordt gespeeld waardoor de stick en de hand dichterbij de grond zitten.

Aarzel niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te contacteren indien je vragen zou hebben.