HCPA nieuwsbrief 10 november

Geschreven op .

Hallo,

In opnieuw moeilijke tijden, we gaan het woord zelfs niet uitspreken, worden onze vrijheden geleidelijk aan weer ingeperkt. Waar we in ‘normale’ omstandigheden een sterk indoor verhaal wilden aanbieden lopen we weer tegen een muur. De onzekerheden over de dan geldende maatregelen en de abrupte stijgingen in de ‘vies woord’ cijfers hebben ons op een ander spoor gezet.
Enkel de ploegen die zich hebben ingeschreven om deel te nemen aan de (betalende) indoorcompetitie zullen onder de dan geldende maatregelen indoor trainen en wedstrijden spelen. We houden de moed er in en wensen beide ploegen een leerrijke ervaring.

Voor de andere ploegen bieden we alsnog een alternatief aan. We verlengen de outdoor trainingen tot en met 26/11. Op deze manier kan iedereen nog voldoende ontspanning vinden en kunnen de ploegen uit het wintercriterium zich extra voorbereiden op de wedstrijden.

Het is geen geheim dat we nog steeds gebonden zijn aan de ‘flexibele’ reserveringsdienst van de stad Aalst. We zijn er in geslaagd om de meeste trainingsuren opnieuw vast te krijgen en dit op Beukenhof. De Shoot-Out zal in de mate van het mogelijke de dorstige laven en de hongerige voeden. Op dinsdag zijn we er niet in geslaagd om de uren vast te krijgen. In de nieuwe planning is er dus geschoven met enkele ploegen en is de trainingstijd verkort op woensdag. Alle spelers van het Starters Development team zullen in deze twee extra weken aansluiten bij hun toekomstige ploegen. 

Bekijk hier het trainingschema (geldig vanaf 15 november tot en met 26 november): https://www.hcpa.be/sportief/trainingschema

Vanaf 27 november gaat de winterstop in. We herstarten met de outdoortrainingen vanaf 24 januari 2022.

We beseffen maar al te goed dat de examens er aan komen, zowel onze bovenbouw ploegen als de trainers uit die ploegen zullen naast hockeytraining aan ‘hersen’ training moeten doen. We doen er alles aan om de continuïteit van de trainingen te garanderen maar we vragen om begrip indien dat niet altijd lukt.

Tijdens de kerstvakantie organiseren we vanuit onze club opnieuw een kerststage voor de onderbouw. Inschrijven hiervoor kan via deze link: https://www.hcpa.be/club/nieuws/397-kerst-hockey-kamp-2021

Opnieuw enkel veel dank aan jullie, we rekenen wederom op jullie engagement en flexibiliteit als speler/trainer/ouder/…

#yeswecan

Bram
 
Voor meer info kan je ons steeds bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken