Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

HCPA Business Network

In het voorjaar van 2016 hielden we het 'HCPA Business Network' boven de doopvont met als eerste actie de opstart van een gelijknamige Linked In group. We kozen voor deze engelse benaming omdat het gewoonweg goed bekt :-)

Het HCPA Business Network, en dus ook de LinkedIn-groep, will alle beroepsactieve HCPA betrokkenen, sponsors en sympathisanten actief verenigen, parallel met onze sportvereniging, rond onderwerpen die op één of andere manier gerelateerd zijn aan HCPA, hockey, sport in het algemeen. Voor het welzijn van HCPA en haar leden. 

Om dit te faciliteren proberen we jaarlijks enkele zinvolle evenementen (sprekers, bedrijfsbezoeken,...) te organiseren waarop de Business Network leden elkaar kunnen ontmoeten, in een ongedwongen sfeer, een fijne locatie, een hapje en een drankje,... 

Aarzel niet en meldt u vandaag nog gratis aan als lid op www.linkedin.com/groups/7024316 !

 


Moet je dit of dat of zus of zo zijn om lid te kunnen worden? Nee. Toch, voor een goed begrip, enkele regels waaraan we ons als groep wensen te houden:

  • Leden van deze groep hebben een goede relatie met Hockey Club Patria Aalst en/of hockey in het algemeen.
  • Berichten dienen qua onderwerp gerelateerd te zijn aan HCPA, hockey of sport in het algemeen. De groepeigenaar, namens HCPA, behoudt het recht berichten te schrappen.
  • Mits goedkeuring van de Raad van Bestuur van HCPA kunnen evenementen worden georganiseerd. 
  • Leden streven in deze groep geen eigenbelang noch succes na. Het zakelijk-sociaal karakter en het welzijn van HCPA en haar leden staat centraal.
  • Leden onderschrijven de HCPA clubwaarden: FairPlay, Respect, Tolerantie en Gezelligheid.
  • Voertaal is nederlands.
  • Lid zijn van HCPA is een plus.

 

Geïnteresseerden die lid willen worden maar nog niet beschikken over een Linked In profiel, maken dit best voor deze gelegenheid aan. Immers, onze groep op Linked In zal in eerste instantie het enige platform zijn waarop alle mededelingen worden gepubliceerd.

 

Tot binnenkort in het HCPA Business Network.