Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Uitnodiging officiële opening van het veld & Fin de Saison op 25 mei

 
We zijn verheugd om u uit te nodigen voor de officiële opening van ons "nieuw" veld op zaterdag 25 mei. Deze speciale gelegenheid zal samenvallen met onze Fin de Saison van dit seizoen en wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Aalst.

Het lijkt misschien wat laattijdig dat we dit nu pas organiseren, dit komt omdat deze opening samenvalt met de officiele opening van het vernieuwde Sportcentrum Osbroek (krachtbalveld, voetbalveld, ...) en nu alle werken achter de rug zijn kan de opening plaatsvinden.
 
Datum: zaterdag 25 mei
Tijd: 16u00
 
Programma:
  • Foodtruck met frietjes en snacks
  • Overheerlijke ambachtelijke ijsjes
  • Springkasteel voor de jongere leden
  • Officieel moment met de opening van het veld
  • Hockey clinics
We zijn vanuit de club volop bezig zijn met het benaderen van spelers van de nationale dames- en herenploegen om deze speciale dag met ons te vieren. Meer nieuws hierover volgt later!

Met het einde van het seizoen 2023-2024 in zicht, is dit een uitstekende gelegenheid om samen te komen, terug te kijken op het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar wat de toekomst in petto heeft.

De foodtruck vraagt om een inschatting te geven van de aantallen. Mogen we jullie daarom vragen om zich in te schrijven als jullie een hapje willen eten aub?

We hopen u allemaal te mogen verwelkomen op 25 mei voor een gezellige en feestelijke dag!
 
Sportieve groeten,

HCP Aalst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.