Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Wat met de afgelastingen?

We werden deze 2e ronde geconfronteerd met helaas 3 weekends met afgelastingen wegens onbespeelbare velden. Hieronder een kort overzicht van de data waarop
er niet gespeeld kon worden en vervolgens de inhaaldata die door de VHL (Vlaamse Hockey Liga) werden bepaald. Gelieve dit steeds goed binnen de ploegen te bespreken. Momenteel staan niet alle inhaaldata in Twizzit bij de aanwezigheden.

Hou er graag ook rekening mee dat door deze inhaaldata de ruimte om omwille van andere redenen matchen te willen uitstellen zeer beperkt is, dus gelieve in de mate van het mogelijke iedere match te laten doorgaan. Er kan altijd gevraagd worden om van andere ploegen spelers le lenen of met de tegenstander tot een vergelijk te komen om de match met minder spelers aan te vangen. Vraag ook aan de managers om regelmatig Dima@sports te raadplegen voor de juiste wedstrijdplanning.

 

  1. afgelastingen weekend 24+25 februari ; de matchen U14 tot en met U19 werd verplaatst door de VHL naar 14 april ; staat ook zo in Twizzit. De bond heeft ook beslist de U7 tot en met U12 niet te laten inhalen.
  2. afgelastingen weekend 3+4 maart werden door de VHL verplaatst naar 21 mei, 2e Pinksterdag. Indien deze match niet gespeeld kan worden, zal er geen forfait boete worden gefactureerd aan de club. De wedstrijd blijft niet gespeeld.
  3. afgelastingen weekend 17+18 maart ; de VHL heeft deze voor de U7 tot en met U12 nog niet ingepland; dit moet nog bekeken worden ivm. veldbeschikbaarheden maar ook hier geen boetes als een match niet gespeeld kan worden. Voor de U14 tot en met U19 werd beslist deze niet in te halen.

 

Indien vragen hierover kunnen de managers/coaches steeds bij onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. terecht.