Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Goede ideëen en helpende handen voor inrichting café Beukenhof

De plannen om van 't café op 't Beukenhof een hip HCPA-clubhuis te maken krijgen beetje bij beetje vorm.

De werken worden door het HCPA bestuur betaald maar het is wel de bedoeling dat de inrichting door de ouders zelf gedaan wordt en daar willen de ouders van de U12 meisjes graag een warme oproep doen voor:

Goede ideeën: Alle ideeën zijn welkom om de inrichting aan te pakken.  Het interieur zal sowieso met wat verf opgesmukt worden maar alle ideeën qua opsmuk zijn zeker welkom.  
Helpende handen: Vele handen en goed materiaal maken licht werk! Het spreekt voor zich dat alle fysieke hulp en materiaal welkom is. Dingen afbreken en in elkaar knutselen, verven, parket opschuren, …

De werken worden op 22, 23, 24 en 25 oktober uitgevoerd.  Het café is dan gesloten voor het publiek en we kunnen er dan telkens volle dagen terecht om te werken.

Wie dus werkmateriaal, oude hockeytruitjes en/of -sticks en goede ideeën heeft, mag dit zeker al doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  En wie die dagen kan komen helpen, mag ook al aangeven welke dagen en uren er mogelijk zijn.  

Graag ten laatste tegen 17 oktober aub want op donderdag 19 oktober om 20u is er een werkvergadering - met Cockney’s Gin bar!! - op ’t Beukenhof waar we een werkverdeling willen voorstellen. Iedereen is daar van harte welkom!!

Intussen zijn er ook al initiatieven geweest om de clubkas te spijzen in functie van de herinrichting van het café (aka. clubhuis ;-)) maar alle andere initiatieven zijn natuurlijk ook meer dan welkom!