Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

6e HCPA Eetfestijn - Reservaties open!

Zoals reeds aangekondigd is er op zondag 19 november op Beukenhof ons 6e eetfestijn! Na het overweldigend succes van vorig jaar behouden we hetzelfde concept maar dan nóg beter. 2 shifts met telkens kip, steak of een lekker veggiegerecht à volonté. Een klein kinderhoekje is voorzien en het veld is vrij beschikbaar voor hockeyers.

Allright, ik kom met mijn ganse familie en de helft van mij buren, wat nu?

Reservatie en betaling zijn verplicht vooraf. Dit kan makkelijk online via het reservatie-formulier.
Reservatie staat open totdat beide shifts volzet zijn. Enne... vol is vol. Geen reden om langer te wachten dus, reserveer vandaag nog voor de shift van uw keuze!


Na zelf in aangename kring mijn vegetarische schotel te hebben verorberd, steek ik graag een handje toe!

Geen probleem en heel graag zelfs. Een mailtje met je kandidaatstelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is de start van een fantastisch en hoog gewaardeerd engagement (en gratis drank ;-).

Ik wil mijn logo zien terwijl ik mijn steak eet!

Ook dat is geen probleem. Sponsoring is mogelijk op placemats en roterend beeldscherm. Neem contact op met Karel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en graaf alvast een kwalitatief hoogstaande afbeelding (eps-formaat) van uw logo op.