Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

HCPA TK Kids Day ! (planning & registratie)

Op donderdag 2 november, pal in de herfstvakantie, organiseren we samen met TK de 'TK Kids Day'. Een 'full-day' clinic op Beukenhof, gegeven door ferme spelers waaronder de allerbeste speler ter wereld; John-John Dohmen!

Er is geen indeling in sessies... de clinic duurt de ganse dag!

Op de middag is een gezonde lekkere lunch voor de deelnemers voorzien, inbegrepen in de deelnamebijdrage. Drank is zelf te voorzien of te verkrijgen in cafetaria Beukenhof. Naast de professionele drill, skills, technieken en trucs op het veld is er ruim tijd om kennis te maken met de TK-spelers, handtekeningen te vragen, selfies, .... (Een  impressiefilmpje van een TK Kids Day op Hockey Club Hoegaarden 2014 vindt je hier)

Deze clinic is open voor alle HCPA-spelers, gevorderd of starter, alle leeftijden. En extra cool: HCPA-goalies kunnen zich alsdusdanig aanmelden en op de clinic in keeperpak aantreden! (Vergeet dan niet in het registratieformulier het vakje aan te kruisen)

Programma:

  • Ontvangst vanaf 09u00
  • Clinic deel 1: 10u00 tot 12u00
  • Middagpauze: 12u00 tot 13u30 
  • Clinic deel 2: 13u30 tot 16u00

Bijdrage van 15,- euro per deelnemer (gepast te voorzien de dag zelf aub.).

Registratie per deelnemer is noodzakelijk. De registratieperiode loopt tot en met 27 oktober 18u00. Aarzel dus niet en registreer je als de bliksem voor deze unieke clinic!