Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Indoor kalender bekend!

De kalender voor het indoor seizoen is nu reeds bekend. Op de kalender staan de data vermeld per leeftijdsgroep waarop zal worden gespeeld. De inschrijving van ploegen voor de indoorcompetitie is nog mogelijk tot 25/09 en door te geven aan Robert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Managers en coaches; bekijk intern jullie teams of deelname kan en aarzel niet!

Weet dat voor de gelegenheid van indoor nieuwe ploegen kunnen worden samengesteld... wel steeds meisjes en jongens apart. Respecteer steeds de leeftijdsgroep die je vormt!! Bij een creatie van bvb. U12 mogen de spelers de leeftijd van 12 niet bereiken binnen het jaar 2017. Derogaties (afwijkingen op die regel) zijn zeer moeilijk te verkrijgen. Na de inschrijvingsperiode zal de kalender verder worden ingevuld met precieze uren en locaties. 

Traditioneel zijn de poules in indoorcomeptitie gemiddeld zwaarder dan de reguliere competitie maar het voordeel die ploegen er kunnen maken op vlak van samenspel en techniek is gegarandeerd. Download de kalender (xls).