Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

HCPA Season Kickoff zondag 3 september

KICKOFF WEBcontentpic

Beste leden en bijna-leden, het is eindelijk weer zover. Het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur. De trainingen starten in de week van 21 augustus en de competitie start op zaterdag 2 september. Naar goede traditie schieten we het nieuwe seizoen feestelijk in gang op onze Season Kickoff, zondag 3 september op Beukenhof van 11u tot 14u. Dit jaar iets meer gecondenseerd dan vorige versies, korter en krachtiger! Voor de spelers een must. Ouders, familie, vrienden, aanverwanten, sponsors en andere genodigden welkom! 

De spelers worden verwacht in wedstrijdshirt. Er is een fotoshoot voorzien voor zowel elk team als elke speler individueel.

Tijdens de Season Kick-Off worden ook de gloednieuwe 'HCPA Teamkits' uitgedeeld. Een complete gids voor elk team vanaf U7 tem. U14, gedrukt, die de ploeg en spelers alvast op start kan helpen om van komend seizoen een succes te maken. De oplage is per ploeg beperkt. Digitale versies worden op later tijdstip via de teammanagers verspreid.

Vrijwilligers die een handje willen toesteken kunnen zich aanmelden bij Karel De Meersman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dank bij voorbaat.

Tot zondag 3 september 11u ! Toon je HCPA-hart en wees er bij.