Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

1000 km voor Kom op tegen Kanker zoekt vrijwilligers!

image001

Beste HCPA-leden, tijdens het hemelvaartweekend, van 25 tot 28 mei, fietsen ruim 800 teams langs prachtige Vlaamse wegen voor de 8ste editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Een fietsvierdaagse vol uitdagingen en solidariteit in het teken van de strijd tegen kanker.

De totale afstand van 1000 km wordt onderverdeeld in acht etappes van 125 km en elke etappe wordt gereden door telkens één teamlid. Gaststad Mechelen is de dagelijkse start- en aankomstplaats. Van daaruit rijden de zeven pelotons richting een middagstad en nadien terug naar Mechelen. In de middagsteden, waaronder Bornem, worden de fietsers warm onthaald.

We zijn trots op het nieuwe record van de meer dan 800 teams, maar het grote aantal deelnemers heeft natuurlijk ook gevolgen voor de praktische organisatie van onze fietsvierdaagse. Gelukkig kunnen we elk jaar opnieuw een beroep doen op een enthousiaste groep vrijwilligers.

Heeft jullie vereniging ook zin om er op zondag 28 mei voor enkele uurtjes bij te zijn in middagstad Ninove? En zo mee te genieten van de geweldige sfeer en samenhorigheid? Er zijn alvast heel wat taken te verdelen: de fietsers registreren bij het vertrek, bedienen in het restaurant tijdens de middagstops, helpen bij de fietsenparkings en bij de bagage,...

Op http://www.1000km.be/helpende-handen-gezocht vinden jullie meer info en kunnen jullie de vrijwilligers registreren. Na de registratie krijgen jullie een bevestigingsmail en begin mei ontvangen jullie van ons meer details over de taken en waar en wanneer we jullie precies verwachten.

Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet. HCP Aalst zorgt er mee voor dat de 1000 km op wieltjes loopt.

Sportieve groet,

Het 1000 km-team